Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Fyris P01

Följ

P01

Följ oss för uppdateringar
Följ
IK Fyris
Fotboll
P01
Träningsmatcher

Match

IK Fyris P-01

1 - 3
Stenhagens IP, Konstgräs
25 september 2016
12:00

Heby AIF

Referat

Referat: IK Fyris P-01 - Heby AIF

Idag spelade IK Fyris träningsmatch mot Heby AIF hemma på Stenhagens IP. Målet var att låta alla tillgängliga spelare i truppen delta och budskapet var att vi skulle fokusera på vårt egen spel och att ha roligt på planen tillsammans. Vi delade upp spelarna på 2 st 11:or som vardera skulle få spela 2 st 20-min perioder (totalt 4x20 min). Dessutom testade vi att spela utifrån spelsystemet 4-1-4-1 i stället för det vanliga 4-4-2. Efter lite genomgångar i omklädningsrummet gick vi ut på planen och Cristiano fick igång spelarna i en fotbollstennisturnering som uppvärmning de första 30 min. Avslappnande och glad stämning bland hela gänget.

Matchen kom igång vid kl 12 och det blev en jämn drabbning under samtliga 80 min. Många av killarna i Heby var storväxta och duktiga med bollen, passningarna och i positionsspelet men Fyris bjöd på fint motstånd och hade minst lika mycket av spelet och målchanserna. Speciellt under de första 2x20 min lyckades Fyris verkligen rulla boll i trianglar, och kom ifrån ovanan att dribbla för mycket eller stressat bara tjonga i väg bollen på chans. Tyvärr resulterade det fina spelet bara i ett mål trots många chanser och det blev till slut en hedersam förlust med 1-3 då Heby var mycket effektiva när de fick chansen. Med lite bättre skärpa hade vi klarat oavgjort.

En riktigt bra match Fyris där vi långa stunder lyckades med det som vi talade om innan matchen att vi ville göra, dvs att spela vårt eget spel och ha roligt tillsammans på planen. Strålande insats alla 23 spelare som deltog!

Hälsningar,
Rikard.

Målen:
----------------------------
1-0 Pawel (Arman)
1-1
1-2
----------------------------
1-3
----------------------------
----------------------------
----------------------------
Domare: Jesper Hansen